انواع لفاف بسته بندی-آوان پک

انواع لفاف بسته بندی

انواع لفاف بسته بندی از نظر جنس :

Opp: یک لایه نازک پلاستیکی است که از مواد پلی پروپیلن ، در بسته بندی محصولات غذایی و بهداشتی استفاده می شود با ضخامت های 20 تا نهایتا 40 میکرون

Cpp : مانند opp است با این تفادت سک لایه و شفاف است و برای استحکام بیشتر حالت نرم و کششی دارد مانند لفاف بسته بندی کیک ، کلوچه ، ماکارونی

متالایز : دارای یک لایه فلزی است ( از یک طرف نقره ای ) و از طرف دیگر چاپ دار و رنگی است . که برای ماندگاری بهتر محصول از این جنس استفاده می شود. مانند لفاف بسته بندی چیپس و ساشه

پرالایزر : این جنس معمولا صدفی رنگ است و برای بسته بندی محصولاتی مانند نمک استفاده می شود .

انواع لفاف بسته بندی از نظر چاپ :

چاپ روی لفاف ها انواع مختلف دارند که بسته به نوع جنس لفاف و محصول انتخاب می شود.
چاپ تک لایه :
برای چاپ لیبل بطری آب معدنی – لیبل بطری روغن مایع – لیبل ظروف – لیبل بطری شیر – لیبل نوشابه و دلستر و …. کاربرد دارد.
چاپ دو لایه :
برای مواد غذایی خشک که مدت نگهدای طولانی دارند لفاف بسته بندی چای – ماکارونی – حبوبات – شکلات – کلوچه – پفک – بسکوییت – ادویه جات و … کاربرد دارد .

چاپ سه لایه :
در بسته بندی مایعات و محصولات حساس به نور و نفوذ گاز مانند: آب میوه ، ساندیس ، سوپ نیمه آماده – ساشه سس – بسته بندی پودر قهوه – ساشه عسل – ساشه روغن زیتون – ساشه قهوه فوری -نسکافه – سرکه و … کاربرد دارد.
چاپ چهار لایه :
غذاهای آماده پخت ، سوپ آماده غذای کودک – شیر خشک و … کاربرد دارد .
قیمت لفاف به عواملی مثل عرض رول و ضخامت آن بستگی دارد

انواع لفاف بسته بندی از نظر مصرف :

  • لفاف بسته بندی مواد غذای :

فاف بسته‌بندی مواد خوراکی‌ یک عنصر حیاتی در زنجیره تأمین غذا است. هدف اصلی بسته‌بندی خوراکی‌ها، حفظ کیفیت، افزایش عمر مفید، جلوگیری از آلودگی و ایجاد تجربه مصرف بهتر برای مصرف‌کننده است.

اهمیت لفاف بسته‌بندی مواد خوراکی‌ها:

حفظ کیفیت و ایمنی: بسته‌بندی خوراکی‌ها به عنوان یک پوشش محافظ از آلودگی، تغییر شرایط محیطی، نفوذ هوا، نور و آلودگی میکروبی عمل می‌کند. این کار باعث حفظ طعم، عطر، ماندگاری، مرطوبیت، تغذیه و ارزش غذایی محصولات می‌شود.

اطلاعات مصرف‌کننده: بسته‌بندی خوراکی‌ها معمولاً حاوی برچسب‌ها و برچسب‌های اطلاعاتی است که شامل تاریخ انقضا، مواد تشکیل‌دهنده، ارزش غذایی، راهنمایی برای نگهداری و راهنمایی برای مصرف است. این اطلاعات به مصرف‌کننده کمک می‌کنند تا تصمیمات بهتری درباره خرید و مصرف محصول بگیرند.

افزایش عمر مفید: بسته‌بندی خوراکی‌ها می‌تواند عمر مفید محصول را افزایش دهد، زیرا از عوامل خارجی نظیر هوا، رطوبت، حرارت و نور محافظت می‌کند. این امر به تعویق افتادن فرآیند فساد و خرابی محصول کمک می‌کند.

  • لفاف بسته بندی محصولات سلولزی :

نایلون لفاف بسته‌بندی می‌تواند به عنوان یک روش موثر برای بسته‌بندی محصولات سلولزی از جمله دستمال کاغذی در حمام‌ها و آشپزخانه‌ها استفاده شود. این کاربرد به دستمال کاغذی کمک می‌کند در برابر رطوبت و آلودگی محافظت شود. نایلون لفاف بسته‌بندی می‌تواند در صنایع خدماتی و تجاری، مانند رستوران‌ها، کافی‌شاپ‌ها و هتل‌ها، برای بسته‌بندی دستمال کاغذی استفاده شود. این به کاربران اجازه می‌دهد با اطمینان از بهداشت و تمیزی دستمال کاغذی استفاده کنند.

مقاومت در برابر رطوبت: پلاستیک  opp به طور طبیعی مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارد. بنابراین، استفاده از پلاستیک بسته‌بندی در دستمال کاغذی می‌تواند از نفوذ رطوبت به دستمال کاغذی جلوگیری کند و آن را در حالت تمیز و قابل استفاده نگه دارد.

محافظت در برابر آلودگی: پلاستیک بسته‌بندی به دستمال کاغذی کمک می‌کند تا در برابر آلودگی از مواد خارجی، مانند گرد و غبار، محافظت شود. این می‌تواند برای حفظ بهداشت و تمیزی دستمال کاغذی بسیار مؤثر باشد.

شفافیت: بسته‌بندی پلاستیکی معمولاً شفاف است و به کاربران اجازه می‌دهد تا دستمال کاغذی را درون بسته‌بندی ببینند. این ویژگی به کاربران کمک می‌کند تا میزان موجودی دستمال کاغذی را بررسی کنند و زمان تعویض آن را پیش‌بینی کنند.

انعطاف‌پذیری: پلاستیک opp انعطاف‌پذیر است و به راحتی می‌تواند روی بسته‌بندی دستمال کاغذی تنظیم شود. این به کاربران کمک می‌کند تا به سادگی دستمال کاغذی را برداشت کنند و از آن استفاده کنند.

با ما در ارتباط باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو در سایت

برخی از خدمات آوان پک

آخرین مقالات

سبد خرید
Facebook Twitter Instagram YouTube
برای دیدن محصولات که دنبال آن هستید تایپ کنید.
فروشگاه
علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من