نایلون بسته بندی یا همان لفاف چیست ؟ بسته بندی مواد غذایی یکی از مراحل مهم و ضروری در فرایند تولید و عرضه محصول به بازار می باشد. بستهبندی مواد غذایی باید به گونه ای انجام شود که متناسب با ابعاد و وزن محصول، قابلیت جابجایی نیز داشته باشد و از نظر زیبایی ظاهری و با توجه به ویژگی های مواد غذایی، باید بازار پسند نیز داشته باشد.
در حال حاضر با توجه به رشد روزافزون تکنولوژی و پیشرفته شدن دستگاه های مختلف فرایند دسته بندی انواع مواد غذایی؛ توسط ماشین ها و دستگاه های مدرن و پیشرفته انجام می شود.
بیشتر مصرف کنندگان، علاوه بر کیفیت و نوع بسته بندی به طراحی و نمای ظاهری بسته بندی نیز توجه می کنند. بنابراین، باید از جدیدترین و بهترین متدها جهت طراحی بسته بندی انواع مواد غذایی استفاده کرد و باید در نظر داشت که بسته بندی روش مناسبی جهت درج اطلاعات مهم از محصولات غذایی خواهد بود. اطلاعاتی که باید در اختیار مصرف کنندگان قرار بگیرد تا نسبت به کیفیت و استاندارد بودن محصول اطمینان حاصل کنند به همین سبب انتخاب بسته بندی مناسب و چاپ با توجه به نوع محصول در حفظ و نگهدای مواد غذایی و رضایت مصرف کنندگان اهمیت زیادی دارد.
یکی از بهترین انواع بسته بندی برای مواد غذایی و بهداشتی ، لفاف یا بسته بندی منعطف است که شامل بسته بندی مواد خوراکی و بهداشتی است .
از بستهبندی منعطف در صنایع غذایی برای حفظ تازگی و کیفیت مواد غذایی، جلوگیری از تغییر شکل و خاصیت مواد غذایی در شرایط حمل و نقل، افزایش عمر مفید محصولات و همچنین جلوگیری از نفوذ هوا و رطوبت به مواد غذایی استفاده میشود و به دلیل انعطافپذیری بالا و قابلیت استفاده در بستهبندی محصولات با شکل و اندازههای مختلف، برای حفظ کیفیت و تازگی مواد غذایی بسیار مفید است.
لفاف بسته بندی در انواع مختلف با متریال متفاوت برای استفاده های گوناگون تولید می شود .